The Future of Speaking Masterclass

Maandag 23 oktober 2023

Adventure Gardens, Walstraat 2A, 6629 AD Appeltern

Ticket boeken
Ticketprijs
€ 350,-
Excl. BTW
Masterclass: The Future of Professional Speaking

The Future of Professional Speaking

Spreker of dagvoorzitter? Markeer deze dag in je agenda, want het wordt dé ontmoetingsplek voor professioneel sprekend Nederland. Je kunt deze dag simpelweg niet missen als je jezelf serieus neemt in het vakgebied. De hele Nederlandse top van de sprekersbranche is aanwezig. Hierdoor zijn de netwerkmogelijkheden interessanter dan ooit. Daarnaast ontvang je de beste tips van de absolute top over zowel de zakelijke als de artistieke kant van het sprekersvak.

In een wereld die continu in beweging is, met veranderende manieren van kennisdeling, leren en communicatie; hoe blijf je dan als professional aantrekkelijk en relevant voor je publiek? Hoe anticipeer je op deze veranderingen en zorg je dat je niet achterblijft?

We nodigen je uit voor onze masterclass: “The Future of Professional Speaking”. Deze dag is zowel voor gevestigde namen in de branche als voor nieuwkomers die hun stempel willen drukken. Duik diep in de trends en technologieën die de toekomst van het openbaar spreken gaan vormgeven.

De dag is rijkelijk gevuld: van leren van ervaren sprekers, deelnemen aan boeiende workshops tot uitbreiding van je professionele netwerk. Het is onze missie je te ondersteunen in het aanscherpen van je vaardigheden, vernieuwen van je stijl en het omarmen van innovatie om je publiek nog intenser te raken.

Adventure Gardens, onze zorgvuldig gekozen locatie, biedt een serene en inspirerende achtergrond. Te midden van deze natuurlijke pracht is het de ultieme setting om te leren, groeien en geïnspireerd te raken.

Sta vooraan in de evolutie van het sprekersvak, grijp de toekomst en ontvouw nieuwe methoden om je publiek te bereiken. Meld je aan voor “The Future of Professional Speaking” en maak deel uit van deze transformerende ervaring. Verwacht een dag vol inspiratie, persoonlijke groei en netwerken op een sublieme locatie.

De toekomst roept je. Ben je klaar om je stem luider dan ooit te laten klinken?
Ticketprijs: € 350,- excl. btw
Ticket boeken

Simon Lancaster (Engelstalig) MAKING CONNECTIONS: Inspireren, Beïnvloeden, Energie Geven - Overal, Altijd

Mythologie. Metafoor. Geheugen. Top speechschrijver Simon Lancaster onthult in deze verfrissende workshop de sleutel tot effectieve communicatie: de verbinding met de instincten en emoties van je publiek. Leer hoe je het hart van je luisteraars sneller laat kloppen en ze aan je lippen laat hangen, geïnspireerd door neurowetenschap en oude retoriek. Laat het enge vertrouwd worden en tover een 'ja' om in een 'nee'. Dus, weg met jargon en ingewikkelde acroniemen; het is tijd om met impact te spreken! Simon Lancaster, één van 's werelds top speechschrijvers, heeft gewerkt voor Tony Blair en CEO’s van megabedrijven zoals Unilever en HSBC. Auteur van bestsellers over communicatie en een TEDx-spreker met meer dan vier miljoen views. Simon is niet alleen een meester in het schrijven, maar ook in het spreken. Mis deze kans niet om van de meester zelf te leren!

Simon Lancaster (Engelstalig)

Exclusief interview met Jos Burgers Meest geboekte spreker van Nederland

Masterclass "The Future of Professional Speaking" presenteert: een exclusief interview met Jos Burgers! Duik diep in de toekomst van professioneel spreken met Nederlands meest geboekte spreker en geroemde auteur, Jos Burgers. Hoe ziet hij de evolutie van het vakgebied in het digitale tijdperk? Ontdek Jos' geheim achter de perfecte balans tussen geavanceerde technieken en authentieke podiumprésence. Kritiek; iedere spreker krijgt ermee te maken. Maar hoe gebruikt Jos het constructief als brandstof voor groei? In een tijd waarin het podium steeds drukker wordt, wat maakt een spreker écht onderscheidend? Hoe heeft Jos zijn unieke plek veroverd en behouden? En misschien wel het allerbelangrijkste; hoe blijft een toonaangevende expert zoals hij continu leren en groeien?

Exclusief interview met Jos Burgers

Hans Janssen Oprichter DenkProducties

Hans Janssen, de visionair en drijvende kracht achter DenkProducties, onthult wat de toekomst in petto heeft voor het sprekersvak en seminars. Als architect van talloze succesvolle evenementen en degene die grootmachten zoals Obama naar Nederland heeft gebracht, weet Hans als geen ander hoe het veld zich ontwikkeld. Zijn ongeëvenaarde expertise combineert hij met een flair voor frisse en soms zelfs uitdagende perspectieven. Vergeet saaie lezingen en voorspelbare presentaties. Met Hans wordt elke minuut een belevenis. Voel de energie, de inspiratie en de drang om te vernieuwen. Dit seminar gaat verder dan alleen luisteren - het zet aan tot denken, uitdagen en transformeren. Ben je klaar voor een revolutionaire blik op het sprekersvak?

Hans Janssen

Minoesch Jorissen Mediatrainer van de sterren

Grijp deze kans en duik dieper in de evolutie van het sprekersvak met Minoesch Jorissen, een krachtige stem uit de televisie- en communicatiewereld. Met een achtergrond van 14 jaar vóór de camera en 12 jaar als vooraanstaand coach voor tv-presentatoren, influencers, managers en meer, brengt Minoesch een unieke combinatie van ervaring en expertise naar het podium. Of je nu voor een camera staat, een online publiek aanspreekt of een zaal vol mensen, Minoesch gelooft dat iedereen een uniek verhaal heeft. Met haar op maat gemaakte trainingen helpt ze jou jouw eigen stijl te vinden en te perfectioneren. Ze is niet alleen gegroeid als presentator, maar heeft ook anderen geholpen hetzelfde te doen. Zet je schrap voor inzichten, inspiratie en innovatieve benaderingen voor het nieuwe tijdperk van spreken en presenteren!

Minoesch Jorissen

Niels Houtepen Corporate illusionist en creatief ondernemer

Stel je voor: de magie van het podium, de kracht van overtuiging en het vermogen om een zaal te betoveren. Wie kan daar beter over spreken dan Niels Houtepen? Van het uitvoeren van mind-experimenten en het creëren van illusies tot het geven van performances in 15 verschillende landen én zelfs voor Shakira's verjaardagsfeest; Niels kent alle hoeken van het vak. Maar wacht, er is meer! Samen met Robert duikt Niels dieper in wat de toekomst in petto heeft voor het wereldje van sprekers en seminars. Wil je als professional stralen op het podium? Of de onbetwiste ster zijn als dagvoorzitter? Niels heeft de sleutel tot succes! Met ervaring in het organiseren van de grootste evenementen en een onbevreesdheid voor zakelijke risico's, brengt Niels een uniek perspectief naar de tafel.

Niels Houtepen

Robert de Vries Oprichter Sprekersbureau Quality Bookings

Sta je klaar om een sprong naar de toekomst te maken? Robert de Vries, dé strategische geest achter de top sprekers van Quality Bookings, onthult wat er echt nodig is om in 2023 en daarna op het podium te schitteren. Verwacht niet zomaar een lezing. Bereid je voor op een meeslepende reis vol humor en verrassende wendingen. Ontdek hoe je in dit digitale tijdperk kunt navigeren, effectief kunt omgaan met AI, je content een boost kunt geven en hoe je jezelf kunt onderscheiden van de nieuwe generatie sprekers. Met meer dan 15 jaar ervaring en 1000+ shows op zijn naam, is Robert niet alleen een expert, maar ook een verhalenverteller. Elk van zijn woorden is doordrenkt met passie, kennis en een vleugje magie.

Robert de Vries

Programma overzicht

09:00 - 10:00 uur

Ontvangst

10:00 - 10:15 uur

Opening door Robert en Niels

 • Analyse huidige sprekersmarkt
 • Kansen voor sprekers in 2024
10:15 - 11:00 uur

Interactieve sessie Jos Burgers

 • Hoe word je de meest geboekte spreker van Nederland?
 • Hoe creëer je als spreker een unieke waardepropositie?
 • Zijn boeken nog steeds belangrijk?
 • Balans tussen techniek & authenticiteit
 • Hoe blijf je relevant als spreker?
11.00 - 12.00 uur

Interactieve sessie met Hans Janssen van DenkProdukties

 • De evolutie van het sprekersvak
 • Het organiseren van grootschalige evenementen
 • Het belang van energie en inspiratie
 • Inhoud vs. Entertainment?
 • Do's and don'ts voor sprekers
12:00 - 13:30 uur

Lunch pauze met netwerk mogelijkheden

13:30 - 14:30 uur

Interactieve sessie met Minoesch Jorissen

 • Het belang van authenticiteit
 • Technieken en tools voor effectieve presentaties
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Stageskills
 • Het aanpassen aan het digitale tijdperk
14:30 - 16:30 uur

Workshop met Simon Lancaster

 • De Geschiedenis van Speechwriting
 • De Kracht van Echte Verbinding
 • Navigeren in de Technologische Toekomst
 • Emotionele Intelligentie en Speechwriting
 • Praktische Technieken en Tips
16:30 - 17:30 uur

Borrel met hapjes en drankjes

Podcast

Hieronder tref je de laatste podcast in de serie: Hoe word je betaald spreker? Deze podcast wordt gemaakt door Robert de Vries, oprichter van Sprekersbureau Quality Bookings

 • Ticket boeken

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze dag wordt u aangeboden door Quality Bookings