The Future of Speaking Masterclass 2024

Woensdag 29 mei 2024

LIEF Amsterdam, Basisweg 63

Ticket boeken
Tickets:
€ 395,-
Excl. BTW
Masterclass: The Future of Professional Speaking 2024

The Future of Professional Speaking

De 5de editie: grootser en inspirerender dan ooit!

Spring in op de toekomst van het sprekersvak met de “Future of Professional Speaking Masterclass 2024” – een uniek evenement waar je echt bij moet zijn. Kom op woensdag 29 mei 2024 naar LIEF Amsterdam, de plek waar de top van professioneel sprekend Nederland samenkomt voor een dag bomvol inspiratie, innovatie en mega veel interactie. Pak je kans om te leren van de absolute top, met kanjers zoals Remco Claassen, Minoesch Jorissen, Lotte de Man, Vivian Reijs en Ronald Giphart op het programma. Ze gaan je helemaal bijpraten over de laatste trends, tech en tricks die de toekomst van het spreken gaan bepalen. Of je nu al een pro bent op het podium, een dagvoorzitter of gewoon super ambitieus in de wereld van spreken, deze vijfde editie – bigger, better en meer inspirerend dan ooit – gaat je skills naar the next level tillen en je netwerk uitbreiden met de top van de Nederlandse sprekersscene.

Op de spot LIEF Amsterdam – dé nieuwe, rauwe hotspot van de stad – krijg je de kans om te connecten met de hele speaking scene van Nederland. De dag zit vol met interactieve sessies, toffe keynote speeches en zeeën van netwerkkansen, allemaal om jou te helpen om helemaal relevant te blijven in een wereld die constant verandert. Leer hoe je altijd aantrekkelijk en engaging blijft voor je publiek, speel in op de nieuwste snufjes in kennisdeling en communicatie, en laat je inspireren door verhalen van succes en pure grit.

Ticketprijs Prijs: € 395,- excl. btw

De toekomst roept je. Ben je klaar om je stem luider dan ooit te laten klinken?

Deze masterclass wordt mogelijk gemaakt door Sprekersbureau Quality Bookings

Ticket boeken

Remco Claassen (interactieve sessie) De absolute koning van de Nederlandse sprekersbranche

Remco Claassen is erkend als de een van de meest geboekte sprekers en trainers van Nederland. Zijn seminars krijgen altijd de hoogste beoordelingen. Met jarenlange ervaring in effectieve communicatie en leiderschapsontwikkeling, biedt Claassen essentiële tips voor zowel professionele als beginnende sprekers. Zijn adviezen omvatten het belang van authentiek zijn, het gebruik van storytelling om een emotionele connectie met het publiek te maken, en het belang van lichaamstaal. Claassen benadrukt ook het continu oefenen en het zichzelf blijven ontwikkelen om als spreker te excelleren. Zijn praktische en direct toepasbare technieken maken hem een waardevolle mentor.

Remco Claassen (interactieve sessie)

Minoesch Jorissen Mediatrainer van de sterren

Grijp deze kans en duik dieper in de evolutie van het sprekersvak met Minoesch Jorissen, een krachtige stem uit de televisie- en communicatiewereld. Met een achtergrond van 14 jaar vóór de camera en 12 jaar als vooraanstaand coach voor tv-presentatoren, influencers, managers en meer, brengt Minoesch een unieke combinatie van ervaring en expertise naar het podium. Of je nu voor een camera staat, een online publiek aanspreekt of een zaal vol mensen, Minoesch gelooft dat iedereen een uniek verhaal heeft. Met haar op maat gemaakte trainingen helpt ze jou jouw eigen stijl te vinden en te perfectioneren. Ze is niet alleen gegroeid als presentator, maar heeft ook anderen geholpen hetzelfde te doen. Zet je schrap voor inzichten, inspiratie en innovatieve benaderingen voor het nieuwe tijdperk van spreken en presenteren!

Minoesch Jorissen

Keynote: Ronald Giphart Bestseller auteur

Ronald Giphart staat bekend als een van de meest inspirerende sprekers voor de masterclass The Future of Professional Speaking 2024. Met zijn unieke benadering van het omarmen van kunstmatige intelligentie (AI) in de literatuur, biedt hij waardevolle inzichten voor zowel professionele als beginnende sprekers. In zijn lezing deelt hij hoe AI kan worden ingezet voor het creëren van een boek, een baanbrekend gebruik van technologie in de schrijfwereld. Giphart, een van de weinige sprekers die AI actief omarmt, geeft praktische tips en tricks over hoe men storytelling en technologische innovatie kan combineren voor een boeiende presentatie.

Keynote: Ronald Giphart

Lotte de Man Personal branding & LinkedIn expert

Haar naam is Lotte, en 5 jaar geleden begon zij met het strategisch inzetten van LinkedIn. Wat startte met een profiel met 200 connecties, is inmiddels uitgegroeid tot 29.000 volgers. Met dit profiel bereikt zij nu maandelijks meer dan 500.000 profielen. De succesformule achter dit organische bereik heeft zij al met meer dan 1.500 bedrijven gedeeld. Lotte handelt vanuit haar visie: 'Eerst word je betaald voor wat je doet. Dan word je betaald voor wat je weet. Dan word je betaald voor wie je bent.' Het enige onderscheidende vermogen dat we hebben is wie we zijn; laten we daar meer gebruik van maken.

Lotte de Man

Vivian Reijs Influencer, ondernemer en spreker

Vivian Reijs, een prominente ondernemer en influencer in de gezondheids- en welzijnssector, benut haar indrukwekkende bijna 100k volgers op Instagram om een positieve impact te maken. Via 'Viv Online', inspireert en informeert ze haar publiek over voeding, levensstijl en welzijn. Haar authentieke benadering, gecombineerd met persoonlijke ervaringen en wetenschappelijk onderbouwde inzichten, resoneert sterk bij haar volgers. Vivian's vermogen om te verbinden en te motiveren, evenals haar toewijding aan een gezonde levensstijl, maakt haar niet alleen een succesvolle ondernemer maar ook een invloedrijke stem binnen haar community op Instagram.

Vivian Reijs

Niels Houtepen Corporate illusionist en creatief ondernemer

Niels Houtepen staat bekend als een veelgevraagd spreker, met een passie voor mind-experimenten en illusies die al op jonge leeftijd begon. Naast zijn rol als spreker is hij ook actief in het organiseren van grote evenementen, leidt hij BrandConnection en fungeert hij als een cruciale schakel tussen merken en entertainment.

Niels Houtepen

Robert de Vries Oprichter Sprekersbureau Quality Bookings

Sta je klaar om een sprong naar de toekomst te maken? Robert de Vries, dé strategische geest achter de top sprekers van Quality Bookings, onthult wat er echt nodig is om in 2024 en daarna op het podium te schitteren. Met meer dan 15 jaar ervaring en 1000+ shows op zijn naam, is Robert niet alleen een expert, maar ook een verhalenverteller. Elk van zijn woorden is doordrenkt met passie, kennis en een vleugje magie.

Robert de Vries

Programma overzicht

09:00 - 10:00 uur

Ontvangst

10:00 - 10:15 uur

Opening door Robert en Niels

 • Analyse huidige sprekersmarkt
 • Kansen voor sprekers in 2024
 • Hoe maak je van een relatie een klant
 • Aftersales voor sprekers
10:15 - 11:15 uur

Interactieve sessie met Minoesch Jorissen

 • Het belang van authenticiteit
 • Technieken en tools voor effectieve presentaties
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Stageskills
 • Het aanpassen aan het digitale tijdperk
11.15 - 12.15 uur

Keynote: Ronald Giphart

 • Hoe schrijf ik een boek?
 • Hoe gebruik je kunstmatige intelligentie (AI) in de literatuur?
 • De toekomst van auteurs
 • Evolutionaire achtergrond van taal
 • Gevaren voor creativiteit
12:15 - 13:30 uur

Lunch pauze met netwerk mogelijkheden

13:30 - 14:30 uur

Interactieve keynote Lotte de Man

 • Wat is personal branding?
 • Hoe bouw ik een merk als spreker?
 • Hoe bouw ik aan online zichtbaarheid?
 • Hoe zet ik LinkedIn in voor meer business?
14:30 - 15:15 uur

Vivian Reijs

 • Hoe bouw in een online community?
 • Hoe bouw ik een business vanuit online?
 • Hoe zet ik een community in voor sprekersopdrachten?
15:15 - 16:30 uur

Interactieve sessie Remco Claassen

 • Hoe word je een succesvol spreker?
 • Wat maakt een spreker uniek?
 • Kan iedereen verbaal beter worden?
 • Hoe vul je zalen?
 • Hoe bouw je een community?
16:30 - 17:30 uur

Borrel met hapjes en drankjes

 • Ticket Prijs: € 395,-

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze dag wordt u aangeboden door Quality Bookings