Online Masterclass Sprekers van de toekomst

Maandag 22 februari 2021

Nu registreren
Tickets
€ 199,-
Excl. BTW

Spreken tijdens online events

Online Masterclass

Spreken / optreden / trainen zonder live publiek is als zwemmen zonder water…

Dat is wat veel sprekers dachten en wat sommige van hen mogelijk nog steeds denken. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Door Covid-19 en de beperkingen op live events hebben online events een vlucht genomen. ZOOM & TEAM meetings met vele honderden deelnemers of livestreams met soms wel duizenden deelnemers zijn niet langer een uitzondering, maar worden anno 2021 dagelijks en op grote schaal georganiseerd. En ook wanneer we elkaar straks weer live mogen ontmoeten zal deze nieuwe vorm niet verdwijnen. Vanaf nu zal het steeds vaker een blend zijn van offline en online.

Wil jij als spreker meer spreken op online events of moet je dit mogelijk al met regelmaat doen maar wil je hierin een volgende stap zetten? Dan is deze masterclass echt iets voor jou.

Tijdens deze online masterclass staan we uitgebreid stil bij misschien wel het meest belangrijke verschil tussen spreken op een podium of spreken vanuit een studio, namelijk: presenteren voor een camera.

Op 22 februari duiken we samen met verschillende professionals in de do’s & don’ts van spreken tijdens online events. Zo zal een grote opdrachtgever van online evenementen vertellen waar een spreker voor hen aan moet voldoen, terwijl een andere grote speler binnen de organisatie van online events zal laten weten wat je als spreker kunt doen om zichtbaar te zijn op hun volgende initiatief. En tot slot komen er natuurlijk veel waardevolle tips voorbij voor als jij als spreker daadwerkelijk geboekt wil worden of misschien wel zelf een online event wil organiseren.

Ben jij de online spreker van de toekomst?

Schrijf je in en mis het niet.

Prijs: € 199,- (excl. BTW)

Nu registreren

Niels Houtepen Corporate illusionist en creatief ondernemer

Niels Houtepen was één van de eerste sprekers die met succes de transitie wist te maken van offline naar online events. Afgelopen jaar was hij presentator en/of gastspreker tijdens online events voor onder andere Nationale Nederlanden, Bol.com, Otrium, Building Blocks en AVANS Hogeschool en heeft hij veel kijkers mogen verbinden én verwonderen.

Niels Houtepen

Robert de Vries Oprichter Sprekersbureau Quality Bookings

In deze online masterclass neemt Robert de Vries, oprichter van Sprekersbureau Quality Bookings en manager van veel topsprekers je mee in de wereld van online events. Hoe zet jij jezelf als spreker in de markt en hoe krijg je betaalde klussen voor online events? Als inspirator en spreker biedt Robert opvallende inzichten en inspirerende invalshoeken over ondernemen en het leven. Bekijk op deze pagina de diverse thema’s van zijn keynotes. Robert zijn lezingen kenmerken zich altijd door een hoge mate van interactie, humor en mooie ondersteunende visuals. De afgelopen 15 jaar heeft hij meer dan 1000 optredens en lezingen verzorgd en hiermee ruim 200.000 mensen bereikt.

Robert de Vries

Hans Janssen Oprichter DenkProducties

Hans Janssen is oprichter en creatief leider van DenkProducties, marktleider in topseminars voor ondernemers en leidinggevenden in Nederland. DenkProducties produceert de seminars van Nederlandse topdocenten als Ben Tiggelaar en Remco Claassen, maar zet ook internationale grootheden op het podium, zoals Robert Cialdini, Dan Ariely, TED-oprichter Chris Anderson en de speechwriter van Obama. Seminars van DenkProducties vallen op door hun provocatieve, frisse onderwerpen en hun belevenisrijke format. Credo van Hans is: ‘ik wil je van 9 tot 5 op het puntje van je stoel’.

Hans Janssen

Hanneke Colee-Satter Expert organisatie online events

Hanneke Colee-Satter is een doorgewinterde event professional die ooit haar carrière startte bij de Arjan van Dijk Groep. De laatste jaren is Hanneke werkzaam als eventmanager binnen Avans Hogeschool én als freelance event professional. In beide rollen heeft zij het laatste jaar bijna dagelijks gewerkt aan vele online events. Als projectmanager is Hanneke tevens actief voor een van de online event studio’s van First Impression. Deze mix van activiteiten maakt Hanneke tot een expert op het gebied van Online Events. Ze zal tijdens het interview ingaan op de do’s and don'ts tijdens online events én stilstaan bij het scala aan beschikbare interactieve tools die jou als spreker en/of dagvoorzitter in je volgende online optreden kunnen helpen. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen.

Hanneke Colee-Satter

Programma overzicht

13.30 - 14.00 uur

Opening door Robert & Niels

14:00 - 15:00 uur

Master your online skills - Niels Houtepen

  • Cameratechniek
  • Offline vs Online
  • Ask me anything
15.00 - 15.30 uur

Interview Hans Janssen van DenkProdukties

15:30 - 16:30 uur

Hoe kom ik aan opdrachten voor online events?

  • Marketing als online spreker
  • Social media campagne voor online sprekers
  • Sales voor webinars en online events
16:30 - 17:30 uur

Interview Hanneke Colee-Satter

17:30 - 18:00 uur

Afsluiting door Niels & Robert

Podcast

Hieronder tref je de laatste podcast in de serie: Hoe word je betaald spreker? Deze podcast wordt gemaakt door Robert de Vries, oprichter van Sprekersbureau Quality Bookings

Laatste afleveringen

 

Sprekersbureau Quality Bookings · Podcast #16 – Het sprekerskompas

Sprekersbureau Quality Bookings · Podcast #13 – Wat te doen met webinars?
  • Registreren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze dag wordt u aangeboden door Quality Bookings