Sprekers van de toekomst

The Future of Professional Speaking 2024

The Future of Professional Speaking 2024

Tickets vanaf

€ 395

Woensdag 29 mei 2024, 12:00

LIEF Amsterdam, Basisweg 63

Tickets bestellen Uitverkocht
Sprekers van de toekomst

The Future of Professional Speaking 2024 Uitverkocht

Spring in op de toekomst van het sprekersvak met de “Future of Professional Speaking Masterclass 2024” – een uniek evenement waar je echt bij moet zijn. Kom op woensdag 29 mei 2024 naar LIEF Amsterdam, de plek waar de top van professioneel sprekend Nederland samenkomt voor een dag bomvol inspiratie, innovatie en mega veel interactie. Pak je kans om te leren van de absolute top, met kanjers zoals Remco Claassen, Minoesch Jorissen, Lotte de Man, Vivian Reijs en Ronald Giphart op het programma. Ze gaan je helemaal bijpraten over de laatste trends, tech en tricks die de toekomst van het spreken gaan bepalen. Of je nu al een pro bent op het podium, een dagvoorzitter of gewoon super ambitieus in de wereld van spreken, deze vijfde editie – bigger, better en meer inspirerend dan ooit – gaat je skills naar the next level tillen en je netwerk uitbreiden met de top van de Nederlandse sprekersscene.

Op de spot LIEF Amsterdam – dé nieuwe, rauwe hotspot van de stad – krijg je de kans om te connecten met de hele speaking scene van Nederland. De dag zit vol met interactieve sessies, toffe keynote speeches en zeeën van netwerkkansen, allemaal om jou te helpen om helemaal relevant te blijven in een wereld die constant verandert. Leer hoe je altijd aantrekkelijk en engaging blijft voor je publiek, speel in op de nieuwste snufjes in kennisdeling en communicatie, en laat je inspireren door verhalen van succes en pure grit.

The Future of Professional Speaking 2024
The Future of Professional Speaking 2024
De absolute koning van de Nederlandse sprekersbranche

Remco Claassen

Remco Claassen is erkend als de een van de meest geboekte sprekers en trainers van Nederland. Zijn seminars krijgen altijd de hoogste beoordelingen. Met jarenlange ervaring in effectieve communicatie en leiderschapsontwikkeling, biedt Claassen essentiële tips voor zowel professionele als beginnende sprekers. Zijn adviezen omvatten het belang van authentiek zijn, het gebruik van storytelling om een emotionele connectie met het publiek te maken, en het belang van lichaamstaal. Claassen benadrukt ook het continu oefenen en het zichzelf blijven ontwikkelen om als spreker te excelleren. Zijn praktische en direct toepasbare technieken maken hem een waardevolle mentor.

The Future of Professional Speaking 2024
Interactieve sessie

Minoesch Jorissen

Grijp deze kans en duik dieper in de evolutie van het sprekersvak met Minoesch Jorissen, een krachtige stem uit de televisie- en communicatiewereld. Met een achtergrond van 14 jaar vóór de camera en 12 jaar als vooraanstaand coach voor tv-presentatoren, influencers, managers en meer, brengt Minoesch een unieke combinatie van ervaring en expertise naar het podium. Of je nu voor een camera staat, een online publiek aanspreekt of een zaal vol mensen, Minoesch gelooft dat iedereen een uniek verhaal heeft. Met haar op maat gemaakte trainingen helpt ze jou jouw eigen stijl te vinden en te perfectioneren. Ze is niet alleen gegroeid als presentator, maar heeft ook anderen geholpen hetzelfde te doen. Zet je schrap voor inzichten, inspiratie en innovatieve benaderingen voor het nieuwe tijdperk van spreken en presenteren!

The Future of Professional Speaking 2024
Influencer, ondernemer en spreker

Vivian Reijs

Vivian Reijs, een prominente ondernemer en influencer in de gezondheids- en welzijnssector, benut haar indrukwekkende bijna 100k volgers op Instagram om een positieve impact te maken. Via 'Viv Online', inspireert en informeert ze haar publiek over voeding, levensstijl en welzijn. Haar authentieke benadering, gecombineerd met persoonlijke ervaringen en wetenschappelijk onderbouwde inzichten, resoneert sterk bij haar volgers. Vivian's vermogen om te verbinden en te motiveren, evenals haar toewijding aan een gezonde levensstijl, maakt haar niet alleen een succesvolle ondernemer maar ook een invloedrijke stem binnen haar community op Instagram.

The Future of Professional Speaking 2024
Ronald Giphart

Bestseller auteur

Ronald Giphart staat bekend als een van de meest inspirerende sprekers voor de masterclass The Future of Professional Speaking 2024. Met zijn unieke benadering van het omarmen van kunstmatige intelligentie (AI) in de literatuur, biedt hij waardevolle inzichten voor zowel professionele als beginnende sprekers. In zijn lezing deelt hij hoe AI kan worden ingezet voor het creëren van een boek, een baanbrekend gebruik van technologie in de schrijfwereld. Giphart, een van de weinige sprekers die AI actief omarmt, geeft praktische tips en tricks over hoe men storytelling en technologische innovatie kan combineren voor een boeiende presentatie.

The Future of Professional Speaking 2024
Personal branding & LinkedIn expert

Lotte de Man

Haar naam is Lotte, en 5 jaar geleden begon zij met het strategisch inzetten van LinkedIn. Wat startte met een profiel met 200 connecties, is inmiddels uitgegroeid tot 29.000 volgers. Met dit profiel bereikt zij nu maandelijks meer dan 500.000 profielen. De succesformule achter dit organische bereik heeft zij al met meer dan 1.500 bedrijven gedeeld. Lotte handelt vanuit haar visie: 'Eerst word je betaald voor wat je doet. Dan word je betaald voor wat je weet. Dan word je betaald voor wie je bent.' Het enige onderscheidende vermogen dat we hebben is wie we zijn; laten we daar meer gebruik van maken.

Meer shows

Bekijk alle shows

Laatste video’s en artikelen